Message from CEO

Message from CEO

Message from CEO
대표이사 인사말

Customer satisfaction is the key to success.

삼화에프앤에프는 항상 고객의 요구에 최선을 다할 것을 약속드립니다.

Established in 1976, Samhwa F&F is committed to the localization of flavors. With over 30 years of experience, our professional team develops innovative and creative tastes.
Our products are developed by state-of-the-art technology which helps us provide an excellent quality product and consistently reliable service.
Flavor is an essential element in determining the taste of food. In response to customer demands, we make all of our flavors as natural as possible.
Maintaining compliance with the Food Sanitation Act and various international food safety regulations is of the utmost importance to Samhwa F&F. These efforts ensure that we meet the needs of our customers, local markets, and continue to offer a consistently high-quality product.
Improvements in food-processing technology have caused new types of products to pour into the market. This influx of new choices had made product flavor more significant than ever.
Through our rigorous quality inspections, pursuit of the greatest taste, and competitive pricing, we strive to always provide satisfaction to all of our valued customers.

 40여년 전통을 갖고 있는 삼화 F&F는 변화의 계기를 모색하고 쇄신의 기회를 마련하기 위해서 2008년 3월 상호명을 기존 ㈜삼화향료에서 ㈜삼화에프앤에프로 변경하고 초심을 되찾고 격변하는 글로벌 시대에 글로벌 수준으로의 도약을 위한 발판을 마련하고자 평택에 신 공장을 건립하였습니다.
  소비자의 안전과 건강을 먼저 생각하는 삼화 F&F는 단 0.1%의 위해 요소라도 허락하지 않도록 노력하겠습니다. 삼화 F&F는 식품의 원재료부터 제조, 가공, 보전, 유통, 조리단계를 거쳐 최종 소비자가 섭취하기 전까지의 단계별로 발생할 수 있는 위해 요소를 엄격한 관리규정으로 소비자에게 위생적으로 안전한 제품을 공급하고 소비자의 불만제로에 도전할 것을 약속드립니다.
 삼화F&F가 가장 역점적으로 고려하는 사항은 바로 ‘고객’입니다. 고객에 대해서 제품에 대한 신뢰, 그리고 안전에 대한 신뢰를 지키기 위해 철저한 크린 시스템의 도입에 투자를 아끼지 않았습니다. 이로 ‘기술로써 사회에 공헌할 것’이라는 삼화 본연의 목표를 소기 달성하는 계기가 될 것임을 자신 있게 내다봅니다.  
 삼화 F&F의 경영 이념은 항상 고객과의 약속을 지키고 고객의 입장에서 생각하는 것입니다 또한 기본기에 충실하고 중요한 것은 ‘사람’이라는 것이 우리의 철학입니다. 이를 바탕으로 항상 엄격한 품질관리를 통해 고객의 다양한 요구에 항상 부응하도록 노력하는 회사로 거듭나겠습니다.

President & CEO
CHOI, JONGHAG

대표이사 최종학