2nd R&D Center

We will ceaselessly pursue the highest quality products
for our customers to ensure their satisfaction.

좋은 품질과 고객 감동을 위해
삼화 F&F 연구진은 쉬지 않습니다.

2nd R&D Center

2nd R&D Center:
Development (snacks, soup base), source, flavor oil material natural extracts, seasoning

제2연구소 : 천연추출물, 시즈닝(스낵, 스프베이스), 소스, 향미유의 소재개발

2nd R&D Center

Using experience and modern technology, Samhwa utilizes a high temperature
and high pressure environment to maximize the benefits of the Maillard Reaction
as it relates to natural scent and Scent Enhancer research.
The materials used in the creation of Scent Enhancers are various,
but can include beef, chicken, seafood, etc.
Through the use of the Maillard Reaction, the resulting Scent Enhancer has
superior thermo-stability and excellent flavor qualities.
We are committed to provide good quality and customer satisfaction.

천연의 향과 Enhancer에 대한 꾸준한 연구의 결과로 얻어진
축적된 기술을 바탕으로, 고온 고압에서 당과 아미노산을
반응시켜 다양한 제품의 핵심 소재로 사용할 수 있는
Maillard Reaction을 개발하고 있습니다.
반응을 통해 얻어지는 Enhancer 소재로 Beef, Chicken,
seafood등 종류도 다양하며 내열성과 지미도 탁월합니다.